ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αύριο υπογράφεται το συμφωνητικό…ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΣΩΠΟΣ..! (ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ)

0


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010...
ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΣ ΒΑΡΟΥΣΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΟΡΕΥΑΝ...

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, στη συνέχεια των δηλώσεών του και με συνέπεια προς αυτές (11 Μαΐου 2010) ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την υπογραφή του εργολαβικού συμφωνητικού για τον Ασωπό, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11.30 το πρωί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, παρουσία της Υπουργού κ. Μπατζελή, του Νομάρχη Κορινθίας κ. Ταγαρά, Βουλευτών του Nομού καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου.

Με αφορμή τα παραπάνω ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε τα εξής:

«Το μεγάλο αναπτυξιακό έργο του Φράγματος του Ασωπού για την Κορινθία «παίρνει σάρκα και οστά». Πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Νομού μας και θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης νερού για την ύδρευση και την άρδευση. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών και η έναρξη των εργασιών για το Φράγμα του Ασωπού αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Θέλω να υπενθυμίσω τη σθεναρή υποστήριξή μου ως βουλευτής του Νομού και ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για την κατασκευή του έργου.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, αυτή η θετική εξέλιξη δεν ήταν αυτονόητη. Χρειάσθηκε μεγάλη προσπάθεια και αποφασιστικότητα για να ληφθεί η τελική πολιτική απόφαση και να διατεθούν οι αναγκαίοι πόροι.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου γιατί αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το έργο και βάρυνε με την απόφασή του στην υλοποίησή του.
Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή και τον Υφυπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη για τη σημαντική τους συμβολή και την προσφορά τους στην Κορινθία.
Τέλος με αυτή την ευκαιρία θέλω να τονίσω ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σφράγισε με την απόφασή της την υλοποίηση του έργου, για το οποίο, στη διαδρομή του χρόνου, υπήρξαν πολλοί εκείνοι που εργάσθηκαν για να φθάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.
Ως Κορίνθιος τους ευχαριστώ όλους. Το έργο φτιάχνεται για την Κορινθία και θα ανήκει στον κορινθιακό λαό.»
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αύριο υπογράφεται το συμφωνητικό…ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΣΩΠΟΣ..! (ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator