Στον τελικό ο Αστέρας Τρίπολης, ξεπουπούλιασε το δικέφαλο του βορά

0


Το φάντασμα του ΠΑΟΚ έχασε χωρίς να κάνει φάση στην Τρίπολη με 2-0 και έμεινε εκτός τελικού για μία ακόμη χρονιά. Βαρύτατες οι ευθύνες του Γιώργου Δώνη.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου

'Ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί γρήγορα αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Λίαμ Λόρενς στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή, πίεζαν ψηλά αλλά έμοιαζαν αδύναμοι στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν «εγκλωβισμένη» μεσοεπιθετικά και «ξύπνησε» κάπως μετά το δοκάρι του Ιρλάνδου. Στο 42' ο Λόρενς πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Καμαρά αλλά ο Σανκαρέ έσωσε την ομάδα του προ του χαφ του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ντε Πλάσις αλλά το 0-0 ήταν το σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Αν κάποιον αδικούσε το σκορ αυτός δεν ήταν άλλος από τον Αστέρα που έμοιαζε να ψάχνει περισσότερο το γκολ, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος είχε και το πλεονέκτημα του 2-1 της Τούμπας και είχε περιοριστεί σε έναν πιο παθητικό ρόλο.

Ούτε φάση στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δώνη!

Στο β΄ημίχρονο ο Γιώργος Δώνης απέσυρε τον μέτριο Αποστολόπουλο και έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Έτο. Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να ανέβουν αγωνιστικά αλλά το γκολ του Αστέρα στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης λειτούργησε καταλυτικά στη ψυχολογία των δύο ομάδων.

Μετά από γύρισμα του Περόνε, ο Ουσέρο με έναν «κεραυνό» άνοιξε το σκορ στο «Θ.Κολοκοτρώνης», παγώνοντας τον ΠΑΟΚ δεδομένου ότι το 1-0 έδινε το εισιτήριο του τελικού στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τα πατήματα του μετά την ψυχρολουσία που δέχτηκε. Ατομικά λάθη, σέντρες στο πουθενά, ένας «άνευρος» ΠΑΟΚ και μια Τρίπολη πολυ καλά στημένη αμυντικά συνθέτουν την εικόνα του αγώνα μέχρι το 80΄.

Όσο περνούσε η ώρα και το γκολ δεν ερχόταν για τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας αποκτούσε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ανταμείχθηκε στο 86΄με τον Ουσέρο που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, «καθαρίζοντας» όπως φάνηκε την υπόθεση πρόκριση.

Το τελικό σφύριγμα του Σπάθα βρίσκει τον Αστέρα στον τελικό και τον ΠΑΟΚ για άλλη μια χρονιά εκτός!
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον τελικό ο Αστέρας Τρίπολης, ξεπουπούλιασε το δικέφαλο του βορά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator