Άρης Πορτοσάλτε: πιο εμετικός και μνημονιακός από ποτέ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Δεν μας παραξενεύει πια καθόλου η στάση του Α. Πορτοσάλτε που προσπαθεί ακόμα και αν λούζεται τα πικρόχολα σχόλια των συναδέλφων του --η Κατερίνα Ακριβοπούλου τον φωτογραφίζει στο βίντεο που παραθέτουμε- να υπερασπίζεται, έστω και εμφανώς αμήχανα την δολοφονική μνημονική πολιτική. Δείτε την αντίδραση που έχει όταν ο δικηγόρος Μ Δημητρακόπουλος κατονομάζει «ηθικό αυτουργό στο τραγικό περιστατικό που χάσαμε δυο παιδιά και χαροπαλεύουν άλλα τρία» τον Γ. Στουρνάρα.
Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση στην ίδια συζήτηση ήταν του δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού, ενώ δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η τοποθέτηση της Κ. Ακριβοπούλου --άσχετα αν έχουμε καυτηριάσει άλλες απόψεις της- ότι «αυτή η χώρα πληρώνει πια νεκρούς, έχουμε αυτοκτονίες .. τρία χρόνια αυτή η χώρα πληρώνει νεκρούς. Και πληρώνει νεκρούς λόγω φτώχειας. Και η φτώχεια υπάρχει λόγω του μνημονίου. Δεν μπορεί να κάνουμε πια πως δεν το βλέπουμε».


Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρης Πορτοσάλτε: πιο εμετικός και μνημονιακός από ποτέ ! (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator