Ασύλληπτη τραγωδία - Δύο φοιτητές νεκροί στην προσπάθεια να ζεσταθούν - Τρεις σε κώμα

1


Νεκροί δύο φοιτητές από αναθυμιάσεις στη Λάρισα! 

Τραγωδία χωρίς προηγούμενο στη Λάρισα – στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τρεις φοιτητές!

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, έλαβε χώρα χθες σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης όπου βρίσκονταν οι πέντε φοιτητές.

Εκεί για να ζεσταθούν άναψαν το μαγκάλι το οποίο όμως δυστυχώς έμελλε να κοστίσει τη ζωή στους δύο από αυτούς.

Φίλη τους που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, έσπευσε σήμερα στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί, οι δύο ήδη νεκροί και οι άλλοι τρεις σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

Γιατρός που διέμενε κοντά έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr οι δύο εκ των τριών τραυματιών νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κανένας από τους πέντε δεν φέρεται να είναι από την περιοχή της Λάρισας.

http://www.makeleio.gr/
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ασύλληπτη τραγωδία - Δύο φοιτητές νεκροί στην προσπάθεια να ζεσταθούν - Τρεις σε κώμα"
Ανώνυμος είπε...

Για το μαγκάλι. Από το μαγκάλι συνήθως δεν καίγεσαι, απλά πεθαίνεις!! Αν ο χώρος δεν παίρνει νέο οξυγόνο, αν είναι ερμητικά κλειστός και δεν αερίζεται τότε κάνει ατελή καύση και παράγει μονοξείδιο του άνθρακα που είναι θανατηφόρο, σιωπηλός δολοφόνος, μένει ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο, μπαίνεις σε λήθαργο, πεθαίνεις. Στην τέλεια καύση ο άνθρακας ενώνεται με δύο άτομα οξυγόνου και παράγει διοξείδιο του άνθρακα (δυο οξείδιο), αν δεν βρίσκει αρκετό οξυγόνο ενώνεται με ένα άτομο (μόνο οξείδιο). Όταν αναπνέεις μονοξείδιο ο άνθρακας κλέβει άτομα οξυγόνου από τον οργανισμό για να γίνει διοξείδιο, λεηλατεί το οξυγόνο του οργανισμού. Έχουν βρεθεί ολόκληρες οικογένειες νεκρές. Επειδή δημιουργεί ασφυξία στον εγκέφαλο όπως κι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο όποιος επιζεί κινδυνεύει να μείνει με μόνιμες βλάβες-αναπηρίες. Όποιος ανάβει μαγκάλι (αναμμένα κάρβουνα σε ανοιχτή εστία) θα πρέπει ο χώρος να αερίζεται απαραίτητα. Διαδώστε αυτή την πληροφορία.


1 Μαρτίου 2013 στις 12:20 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator