Καμένος: «Προτεραιότητα η κατάργηση διοδίων»

0


Ολιγόλεπτη συνάντηση με διαδηλωτές κατοίκους της Πιερίας, που αντιδρούν στη λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων Αιγινίου είχε το πρωί, διερχόμενος από το...
σημείο, ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμένος, καθ’ οδόν προς το προσυνέδριο του κόμματος στη Λάρισα.

Ο κ. Καμένος, συνοδευόμενος από το βουλευτή του κόμματος στην Ημαθία Κώστα Γιοβανόπουλο, συνομίλησε για λίγη ώρα με τους παρευρισκόμενους διαδηλωτές, που βρίσκονται παραπλεύρως του σταθμού και τους μετέφερε τη θέση του κόμματός του, ότι είναι θέμα «άμεσης προτεραιότητας» για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» η κατάργηση διοδίων, που «δεν εξυπηρετούν τον πολίτη, αλλά στοχεύουν μόνο στην αφαίμαξη του».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καμένος: «Προτεραιότητα η κατάργηση διοδίων»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator