Ακύρωσαν πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή

0


Το ποσό ανερχόταν στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ...

Ενώ κάποιοι πληρώνουν μέχρι το τελευταίο ευρώ τα πρόστιμα κάποιοι άλλοι «εξαιρούνται»...

Ακύρωσαν πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή και ο δημοφιλής τραγουδιστής μπαίνει σε νέο κύκλο δικαστικών αγώνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κάνει δεκτές πέντε από τις επτά αναιρέσεις που κατέθεσε γυρνάει την υπόθεση πίσω, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει το ποσό που θα «κουρευτεί» από τα 5,5 εκατ. ευρώ που χρωστάει ο γνωστός τραγουδιστής στη ΔΟΥ από φόρους, πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Με απλά λόγια, ξεκινά ένας νέος δικαστικός λαβύρινθος για τον λαϊκό καλλιτέχνη, που όμως το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του ποσού – μαμούθ που χρωστά στο Ελληνικό Δημόσιο.

«Χωρίς επαρκή αιτιολογία»

Πού στηρίχθηκε όμως η απόφαση των δικαστών να ακυρώσουν τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον τραγουδιστή;

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Γρηγόρη Μέντη, «εκ των επτά υποθέσεων που εκκρεμούσαν στο ΣτΕ, ύστερα από άσκηση αναιρέσεως από τον κ. Βοσκόπουλο, οι πέντε εξ αυτών έχουν εν μέρει αναιρεθεί για λόγους που αφορούν πλημμελή αιτιολογία των εφετειακών αποφάσεων και αναπέμπονται προς νέα κρίση στο εφετείο.

Οι λοιπές υποθέσεις που σχετίζονται με την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του κ. Βοσκόπουλου παραμένουν δικαστικώς εκκρεμείς».

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την άνοιξη του 2010, όταν έγινε γνωστό ότι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής χρωστάει στο Δημόσιο 5,5 εκατ. ευρώ από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Γιατί άραγε ένας πολίτης να πληρώνει όλο το χρέος του καθώς και επιπλέον πρόστιμα λόγω εμπρόσθεμου χρόνου και τα σχετικά ενώ κάποιος διάσημος να γλιτώνει και το παραμικρό ευρώ;;;

Εδώ είναι τα λεφτά για τη σωτηρία του κράτους κύριε Στουρνάρα!

Εδώ και όχι στις μειώσεις των συντάξεων εκατομμυρίων πολιτών που έφτυσαν αίμα για να τους πάρετε την ανταμοιβή τους όταν πια θα σταματούσαν να εργάζονται...

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακύρωσαν πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator