Ο Κακλαμάνης έριξε την βόμβα: Ο Στουρνάρας μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ!

0


Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέμματα. Η καταγγελία Κακλαμάνη σημαίνει ότι τα ηνία της χώρας τα έχει ένας επίορκος και επικίνδυνος που κατά σύμπτωση, κρατά στην θέση του άλλον έναν διωκόμενο με τις ίδιες κατηγορίες. Τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Μετά από αυτή την δήλωση Κακλαμάνη ή θα πρέπει να διαγραφεί ή ο Στουρνάρας να πάει σπίτι του. Ή ο Κακλαμάνης λέει ψέμματα οπότε η κυβέρνηση θα πρέπει να τον καταδικάσει και να τον στείλει ή έχουμε έναν δόλιο για υπουργό που αν μείνει, καθίστανται συνυπεύθυνοι όλοι της συγκυβέρνησης. Αναμένουμε.

Χωρίς τέλος δείχνει να είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και του υπουργού Οικονομικών. Σήμερα ήταν η σειρά του Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος 
από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας του ασκεί κριτική για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Real Fm 97.8 είπε χαρακτηριστικά «Όλοι έχουμε παρελθόν. Το ίδιο και ο κ. Στουρνάρας όταν μαγείρεψε τα στοιχεία το 2000 για να μπούμε στο ευρώ. Ευθύνη για την οικονομική πολιτική έχει και ο πρωθυπουργός και όλοι και εγώ ο ίδιος. Ψήφισα τα μνημόνια και το μνημόνιο 3, διότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση».

Παρά την δημόσια στήριξη που παρείχε η κυβέρνηση στον υπουργό Οικονομικών δια στόματος Σίμου Κεδίκογλου οι «γαλάζιοι» βουλευτές συνεχίζουν να εξαπολύουν πυρά εναντίον του Γ. Στουρνάρα γεγονός που προβληματίζει το μέγαρο Μαξίμου.

Τουλάχιστον η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από τις αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών και πλέον περιμένουν τις τελικές αποφάσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών από την στιγμή που έχει την πλήρη στήριξη του Πρωθυπουργού δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει στην οικονομική πολιτική που έχει χαράξει καθώς όπως εκτιμά είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση. Συνεργάτες του σημειώνουν πως «του ασκούν κριτική μόνο για την κριτική καθώς δεν έχουν άλλες προτάσεις». Ο Γιάννης Στουρνάρας σε αποκλειστική του δήλωση στην Realnews τονίζει «Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά, του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Κακλαμάνης έριξε την βόμβα: Ο Στουρνάρας μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator