Κρύβουν τη μόλυνση για χάρη του Λάτση και του Μπόμπολα!

0


Αιφνιδιαστικά, ο σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης σίγησε… Οι μετρήσεις “δεν είναι πλέον διαθέσιμες”. Το ΧΩΝΙ αποκαλύτπει ποιοι ωφελούνται από αυτή την αιφνίδια εξέλιξη. Δείτε ακόμη Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής.

Αλλοιώνουν εσκεµµένα τα στοιxεία για την ατµοσφαιρική ρύπανση στη δυτική Θεσσαλονίκη προκειµένου να εξυπηρετήσουν τα οικονοµικά συµφέροντα των µεγαλοεπιχειρηµατιών (κοντά στο σταθμό λειτουργεί μονάδα Λάτση – Μπόμπολα), καταγγέλλουν οι κάτοικοι της 
περιοχής

Για εσκεµµένη αλλοίωση των στοιχείων περί της ατµοσφαιρικής ρύπανσης, που καλύπτει τη δυτική Θεσσαλονίκη, κατηγορεί τις αρµόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) σειρά φορέων της περιοχής. Το «∆ίκτυο 50 Φορέων και Συλλόγων» καταγγέλλει την προκλητική… αµνησία, που επιδεικνύουν οι αρµόδιοι κυβερνητικοί φορείς, απέναντι στη καταστροφική -περιβαλλοντικά- δράση του εργοστασίου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), που λειτουργεί στην περιοχή. Ο υπουργός Ευάγγελος Λιβιεράτος βρίσκεται για άλλη µια φορά υπόλογος απέναντι στην κοινή γνώµη, αφού κατηγορείται ότι παίζει µε την υγεία χιλιάδων πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Στο ΧΩΝΙ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κρύβουν τη μόλυνση για χάρη του Λάτση και του Μπόμπολα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator