ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ - Ο Χαικάλης τον ξέχεσε πατόκορφα αλλά αποχώρησε μόνο όταν τον είπε "βλάκα" !!! (video)

1



Την αποχώρηση του Άδωνι Γεωργιάδη από το τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ προκάλεσαν οι χαρακτηρισμοί του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος τον αποκάλεσε «ξεφτιλισμένο, καραγκιόζη και βλάκα».

Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο.

«Πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ», ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε : «σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης από τον επόμενο μήνα να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις».

«Είσαι ξεφτιλισμένος», του ανταπάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον κ. Γεωργιάδη να λέει: «εγώ ψέματα για να πάρω ψήφους δε λέω».

«Είσαι καραγκιόζης και βλάκας. Πας αλλού το θέμα», του είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησε.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ - Ο Χαικάλης τον ξέχεσε πατόκορφα αλλά αποχώρησε μόνο όταν τον είπε "βλάκα" !!! (video)"
enaoum είπε...

δυστυχως κατα τηνμ προσωπικη νου αποψη , η σημερινη βουλη απο πλευραςποιοτητας και αξιοπρεπειας ειναι οτι χειροτερο ..εξελεγησαν ανθρωπο που κατα κανενα λογο δεν πρεπει να κατεχουν αυτο το αξιωμα .


27 Ιανουαρίου 2013 στις 1:24 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator