Ο λύκος φυλάει τα πρόβατα

0


Οι κυβερνήσεις (ομολογώντας ουσιαστικά την ανικανότητα και την διαφθορά τους) αναθέτουν στον αλλοδαπό ιδιωτικό τομέα την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Δηλαδή τζάμπα ρεγάλο σε εκείνους που απαξιώνουν την εθνική περιουσία, για να την αγοράσουν κοψοχρονιά. Παλαιότερα αναθέσαμε στην Merrill Lynch το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής. Τόσες χιλιάδες χρυσοπληρωμένα στελέχη της δημόσιας διοίκησης δεν επαρκούσαν για την κοστολόγηση μίας επιχείρησης και βάλαμε να το κάνουν εκείνοι, που λίγα χρόνια αργότερα καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια της πατρίδας τους για εξαπάτηση των πελατών τους !!!

Μήπως μας έγινε μάθημα αυτό; Μήπως η τραγική μας θέση σήμερα μας έκανε πιο συνετούς, πιο μετρημένους στην σπατάλη και την απαξίωση της δημόσιας περιουσίας; Αναθέσαμε το ξεπούλημα του Ελληνικού (και πόσα ακόμα θα μάθουμε στην πορεία) στην Citigroup, η οποία έχει αναλάβει συμβόλαιο θανάτου μέσω της αξιολόγησης της Ελληνικής οικονομίας, το οποίο εκτελεί συστηματικά με διαρκείς «προβλέψεις» κατάρρευσης, οι οποίες παρότι διαψεύδονται στα χρονικά όρια των «προγνωστικών», διαρκώς ανανεώνονται δημιουργώντας οι ίδιες (οι προβλέψεις) ακόμα πιο δυσμενείς συνθήκες για την Ελληνική οικονομία. Αναθέσαμε λοιπόν στους πιο ένθερμους δυσφημιστές μας την «αξιοποίηση» της εθνικής περιουσίας… Βλακεία και ανικανότητα, ή πληρωμένη προδοσία; 

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο λύκος φυλάει τα πρόβατα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator