Ρομά και μαλακίες - Μαύροι και λευκοί γύφτοι ρήμαξαν την Ελλάδα (video)

0


Σκύλεψαν το πτώμα του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων. Το έργο που κόστισε εκατομμύρια ευρώ και ποτέ δεν λειτούργησε προς όφελος των κατοίκων με υπαιτιότητα των πρώην αλλά και της νυν δημοτικής αρχής, παρέμενε αφύλακτο από τον Οκτώβριο του 2012 καθώς η δημοτική αρχή του κ. Λογοθέτη έκρινε ότι δεν αξίζει τον κόπο να διασφαλισθεί η δημοτική περιουσία. Μεγάλη λοιπόν ήταν η πρόκληση για τους απατεώνες καθώς ανενόχλητοι έκαναν μια εύκολη «δουλειά». Το κόστος είναι τεράστιο για τον δημότη που ως συνήθως θα κληθεί να πληρώσει τα σπασμένα δηλαδή την εγκληματική αδιαφορία των δημοτικών αρχόντων καθώς δεν είναι μόνο η αξία των κλοπιμαίων αλλά και οι καταστροφές που προκλήθηκαν. Η πρόχειρη εκτίμηση κάνει λόγο για δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Η εικόνα που αντικρίζει όποιος επισκέπτεται τον χώρο είναι τραγική, αλλά απ’ ότι φαίνεται στους υπεύθυνους δεν καίγεται καρφάκι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι για το ποιος θα διατηρήσει την έμμισθη καρέκλα του Αντιδημάρχου ή το πως θα εκπληρώσει την ματαιοδοξία του μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γιατί δεν εμφανίζεται ο κ. Δ. Δέδες ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν?

Ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα αποδώσει εκεί που πρέπει τις όποιες ποινικές ευθύνες.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρομά και μαλακίες - Μαύροι και λευκοί γύφτοι ρήμαξαν την Ελλάδα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator