Ρομά και μαλακίες - Μαύροι και λευκοί γύφτοι ρήμαξαν την Ελλάδα (2)

0


Η προηγούμενη ανάρτησή μου αφορούσε στις κλοπές των καλωδίων του φωτισμού στη βόρεια πλευρά του Κάστρου του Ακροκορίνθουμε βάση επιτόπια έρευνα και επίσκεψή μου στις 26 Δεκεμβρίου 2012.Την ημέρα εκείνη ειδοποίησα τον κ.Δέδε και την αστυνομία ελπίζοντας πως με τη σειρά τους θα πράξουν τα δέοντα και για τον εντοπισμό των δραστών - που δεν είναι Ρομά όπως πανηγύρισε ο κ.Τατούλης-και για να ληφθούν μέτρα προστασίας ώστε να μην γίνονται άλλες κλοπές.Σχετικό άρθρο δημοσιεύτηκε και στην Εφημερίδα των Συντακτών της 7ης Ιανουαρίου που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ με τίτλο Ο Διωγμός των Τσιγγάνων.

Από την 26η Δεκεμβρίου ουδείς των αρμοδίων ενδιαφέρθηκε να μιλήσει μαζί μου ή να καταγγείλει το γεγονός έστω και με μία μήνυση κατ'αγνώστων ώστε να μπορέσει και η ΕΛΑΣ να πράξει τα δέοντα και να λάβει εντολή από την Εισαγγελεία να διενεργήσει έρευνα.

Πέρασαν οι γιορτές και αποφάσισα να ξαναπάω στο Κάστρο το Σάββατο 5 Ιανουρίου στις 2:30μμ.

Αυτή τη φορά συνοδευόμουν από τον Γ. Αντωνόπουλο και τα 3 μου σκυλιά.Στο πάρκινγκ του εξωκλησίου του Αγίου Γεωργίου δεν υπήρχε αυτοκίνητο. Πάρκαρα και ακολούθησα το μονοπάτι.Πρώτη εικόνα λίγα μόνο μέτρα από το πάργκινγκ και πάνω στο μονοπάτι:


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρομά και μαλακίες - Μαύροι και λευκοί γύφτοι ρήμαξαν την Ελλάδα (2)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator