"Γνωρίζει ο Τσίπρας τι θα πει στον Σόιμπλε..." (video)

0



«Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα πουν στον κ. Σόιμπλε αυτά που θέλει ο ελληνικός λαός να του πει», ανέφερε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «θα πούμε στον κ. Σόιμπλε ότι οι πολιτικές του μνημονίου έχουν οδηγήσει σε οικονομική και κοινωνική καταστροφή, σε ανθρωπιστική κρίση και ότι η άποψή μας είναι ότι η επιβίωση, η ανάπτυξη, η οικονομική ανόρθωση της Ελλάδας και τα μνημόνια, είναι πράγματα ασύμβατα, όπως η φωτιά με το νερό».

«Θα του καταθέσουμε την άποψη μας ότι τα μνημόνια πρέπει να καταργηθούν, να ακυρωθούν και να αντικατασταθούν από μία πολιτική ανάπτυξης», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Δείτε το βίντεο από τη NET

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Γνωρίζει ο Τσίπρας τι θα πει στον Σόιμπλε..." (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator