Εξορκισμός σε Τσίπρα από Στρατούλη – Λαφαζάνη!

0


Φανερά ανήσυχοι από τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου τους, δύο μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, αποφάσισαν να κάνουν τελετή εκδίωξης του «νοικοκυροσατανά» που πιστεύουν ότι έχει καταλάβει το σώμα του Αλέξη Τσίπρα.

Η κρίσιμη στιγμή, που ο Πατήρ Λαφαζάνης και ο Πατήρ Στρατούλης, προσπαθούν να διώξουν το πνεύμα της νοικοκυροσύνης και εκείνο αντιστέκεται, παραμορφώνοντας τον Αλέξη, ενώ το πορτραίτο του Αλέκου Αλαβάνου, παρακολουθεί από τον τοίχο. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Οι πρώτες αλλαγές στη συμπεριφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρουσιάστηκαν, αμέσως μετά το ταξίδι του στη Βραζιλία, μια χώρα δηλαδή που όπως είναι γνωστό σε όλους, ανθεί η Μαύρη Μαγεία και το Βουντού.

Οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, είναι σαφείς: Οι κρίσεις «Νοικοκυροκαταληψίας», ξεκίνησαν αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο Λούλα ντε λα Σίλβα, ο οποίος τον υπνώτισε και του υπέβαλε τη φράση «Ordem e Progresso» («Τάξη και Πρόοδος») που δεσπόζει στη σημαία της χώρας.

Από εκείνη την «καταραμένη» μέρα, η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα, άλλαξε. Φήμες λένε ότι άρχισε να πλένει συχνά το αυτοκίνητό του, ενώ συχνά άρχιζε ξαφνικά να μιλάει με τη φωνή του Κώστα Τζαβάρα και να γυρίζει το ολόκληρο το κεφάλι του, όταν ήθελε να μιλήσει σε αυτόν που κάθεται πίσω του στη Βουλή.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι επισκέπτεται συχνά και τον Αρχιεπίσκοπο και προς μεγάλη έκπληξη όλων, δώρισε τη συλλογή του από μάσκες και σκουπόξυλα (που είχε σπίτι του κι αυτός όπως όλοι) στα παιδιά της γειτονιάς.

Οι Λαφαζάνης και Στρατούλης, επισκεύθηκαν χθές το βράδυ τον Αλέξη Τσίπρα στο σπίτι του και εξοπλισμένοι με ντουντούκες καταλήψεων και άλλα φυλαχτά, προσπάθησαν ύστερα από πολύωρη μάχη με το «κακό», να τον ξανακάνουν όπως ήταν πριν «χαλάσει», ώστε να πάει στον Σόιμπλε τη δευτέρα σαν ο παλιός καλός Αλέξης.

Φήμες λένε, ότι στο εγχείρημά τους αυτό, οι δύο βουλευτές, είχαν την αμέριστη (αν και μυστική) συμπαράσταση του πρωθυπουργού, ο οποίος είναι πολύ θορυβημένος από την «Σαμαροποίηση» του αντιπάλου του.

Ζήτησε μάλιστα να του φέρουν μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με ένα CD του Manu Chau, για να βεβαιωθεί ότι τα νοικοκυρονεύματα έφυγαν, αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό, γιατί ο Αλέξης κάθε φορά που πήγαινε να το πιάσει, καιγόνταν μυστηριωδώς.
protagon.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξορκισμός σε Τσίπρα από Στρατούλη – Λαφαζάνη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator