Για αρχάριους η σπαζοκεφαλιά Τατούλη, αυτή είναι η "υπερχρεωμένη κάμερα" !!!

0


Άμεση η αντίδραση ενός από τα επίσημα ιστολόγια (έχει πολλά) της Περιφέρειας Πελοποννήσου (1η φωτο) μετά την σπαζοκεφαλιά Τατούλη περί "υπερχρεωμένης κάμερας" (δείτε εδώ). Ο πόλεμος των λαμογιών, των κολλητών, των ημετέρων κλπ έχει ήδη αρχίσει και το διασκεδάζουμε πολύ. Βαράτε βιολιτζήδες... (και παπατζήδες) !!!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για αρχάριους η σπαζοκεφαλιά Τατούλη, αυτή είναι η "υπερχρεωμένη κάμερα" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator