Πέτρος Τατούλης: "Τι κάνεις Γιάννη... κουκιά σπέρνω..." !!! (video)

0Άλλη ήταν η ερώτηση άλλη η απάντηση που έδωσε ο proactive περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Πέτρος Τατούλης στους δημοσιογράφους του. Στην ερώτηση "είναι κουμπάρος σας αυτός που πήρε την ανάθεση;" ο κος Τατούλης ...άφησε μελάνι και σαν γνήσιος πολιτικάντης απάντησε πάρα πολύ ξεκάθαρα..., τόσο πολύ, που όλοι καταλάβαμε...!!! Αρωγός στην προετοιμασία της απάντησης ακούγεται στο βίντεο να χτυπάει το στυλό στο τραπέζι η iron Dina όπως η δασκάλα στα παιδάκια... Δείτε το σπαρταριστό βίντεο...


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πέτρος Τατούλης: "Τι κάνεις Γιάννη... κουκιά σπέρνω..." !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator