Για κακούργημα πάει τον Ε.Βενιζέλο ο ΣΥΡΙΖΑ

0Bαριές κατηγορίες κατά των Γ.Παπακωνσταντίνου και Ε.Βενιζέλου, περιλαμβάνει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε ό,τι έχει να κάνει με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, αλλά και για τη μη αξιοποίησή της.

Ειδικότερα, πριν από λίγο κατατέθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφου για υπάλληλο, απιστίας στην υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος και πλαστογραφίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπεξαγωγή εγγράφου για υπάλληλο, την απιστία και την πλαστογραφία. Η κατηγορία της απιστίας και της πλαστοργραφίας, λόγω του αντικειμένου της πλαστογραφρίας είναι κακουργήματα.

Στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αναλυτική αναφορά στο ζήτημα της παραγραφής των αδικημάτων, καθώς όπως επισημαίνεται η κοινοβουλευτική περίοδος της διάρκειας δύο ημερών της Βουλής δεν αποτελεί τακτική σύνοδο, και δεν υπολογίζεται στην προσθεσμία του άρθρου 86. Άρα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει θέμα παραγραφής των αδικημάτων.

defencenet.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για κακούργημα πάει τον Ε.Βενιζέλο ο ΣΥΡΙΖΑ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator