ΚΙΑΤΟ: «Άδειασαν» τον Β. Χουσελά - Κόλλημα με την καρέκλα ο Λεονάρδος !!!

0


Έγινε και αυτό! Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Σικυωνίων παραμένει ο κ. Αν. Λεονάρδος!!! Στη «στροφή» άδειασαν τον δημοτικό σύμβουλο κ. Β. Χουσελά που ήταν συμφωνημένο να γίνει πρόεδρος του ΔΣ τη δεύτερη διετία! Ο δήμαρχος μάλλον ξέχασε (για άλλη μία φορά) κάποια πράγματα και έτσι ήρθε …σύρραξη στη δημοτική ομάδα!

Ο κ. Χουσελάς είναι πολύ ενοχλημένος που δεν τηρήθηκε η συμφωνία και τα «έχωσε» στη δημοτική ομάδα! Τα λέει και στους πολίτες του Κιάτου για να μάθουν όλοι τι συνέβη!

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παραμένει ο κ. Χ. Βυτινιώτης

Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου είναι η κα Έλλη Καππαή

ΣΣ. Άρεσε από ότι φαίνεται στον κ. Λεονάρδο η συγκεκριμένη θέση και δεν την …αφήνει με τίποτα! Άλλος στη θέση του, από τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία (εκτός και αν ο ίδιος θεωρεί ότι δεν υπήρχε), δεν θα δεχόταν να παραμείνει στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου! Αλλά τι λέμε τώρα…!

Κάποια πράγματα κε Λεονάρδο …βγάζουν μάτι! Εκτός και αν πείτε δημόσια ότι ΔΕΝ υπήρχε καμία συμφωνία για το ποιος θα ήταν πρόεδρος του ΔΣ την πρώτη διετία και ποιος τη δεύτερη! Διαφορετικά δείχνετε ότι σας ενδιαφέρει μόνο η θέση και τίποτα παραπάνω…
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: «Άδειασαν» τον Β. Χουσελά - Κόλλημα με την καρέκλα ο Λεονάρδος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator