Τα κεκτημένα του Βουτσέϊκου

0


Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, Θοδωρής Δρίτσας και Νίκος Βούτσης (ναι, ο Βούτσης) κατέθεσαν ερώτηση προς τον ΥΠΠΟ σχετικά με την αύξηση πώλησης όπλων και της αδειοδότησης οπλοφορίας που παρατηρείται στην Ελλάδα.
Οι τρεις βουλευτές (ναι, ανάμεσά τους και ο Βούτσης) “ανησυχούν” μήπως τα όπλα αυτά καταλήξουν σε “ομάδες πολιτοφυλακής” και “ακροδεξιά στοιχεία”.
Έχει δίκιο ο Βούτσης να ανησυχεί.
Από που κι ως που ακούστηκε άσχετοι να προμηθεύονται όπλα; Αυτό είναι αυστηρά προνόμιο της οικογενείας.
Ως γνωστόν ο γιόκας του Βούτση, Γιώργος, πριν 6 χρόνια έκανε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα κρατώντας ένα όπλο, ακριβώς σαν και αυτά για τα οποία “ανησυχεί” σήμερα ο μπαμπάκας του.
Αλλά ο γιόκας του Βούτση, δεν μετράει. Είναι “αναρχικός”. Είναι “επαναστάτης”. Το όπλο στα χέρια του Βούτση είναι αγνό. Στα χέρια άλλων είναι επικίνδυνο.

Ο γιόκας του Βούτση βασικά τα όπλα τα είχε για καλό σκοπό. Οι “άλλοι” όμως είναι κακά παιδιά.
Πώς δηλαδή έρχεται σήμερα ο κάθε τυχάρπαστος και διεκδικεί τα κεκτημένα του Βουτσέϊκου;


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα κεκτημένα του Βουτσέϊκου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator