ΜΟΝΟ Η ΧΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑ ΓΑΠ - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την "αθώωση" Παπανδρέου

0


Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», αφήνοντας αιχμές και για τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας της άρνησής του να συμπεριλάβει και τον Γιώργο Παπανδρέου στο αίτημά του για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ως συστημικό κόμμα αθώωσε τον Παπανδρέου. Τώρα όμως είναι ευκαιρία να στοχοποιηθούν και να πάνε στη φυλακή όσοι ευθύνονται για την κατάντια της χώρας. Θα υπάρξει και τρίτη κάλπη για τον Παπανδρέου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ την έκανε τελικά την κωλοτούμπα, δίνοντας συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου και διαγράφοντας τις ποινικές του ευθύνες για το σκάνδαλο Λαγκάρντ. Ο Αλέξης μυρίστηκε εξουσία και άρχισε τα υπόγεια πολιτικά παιχνίδια. Είναι δεδομένο πλέον πως και η δήθεν κόντρα με τον Βενιζέλο γίνεται για το θεαθήναι, ενώ στο απυρόβλητο μένει ο πρωθυπουργός του Δ.Ν.Τ., ο πρώτος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια της χώρας.

Φαίνεται πως ο Τσίπρας δε μετρά ούτε το πολιτικό κόστος για να τα έχει καλά με το διεθνές σύστημα εξουσίας και κάποια στιγμή να κυβερνήσει. Αν ζητούσε προανακριτική και για τον Τζέφρυ, θα ήταν δεδομένη η αποδοχή της πρότασης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Αντ' αυτού προτιμά να αφήσει τον Γιωργάκη να κάνει μαθήματα στο Harvard, ολοκληρώνοντας την απόλυτη μεταστροφή της παρεούλας του σε καθαρά συστημικό κόμμα. Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει πως έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και θα στηθεί κάλπη και για τον Παπανδρέου.»
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΟΝΟ Η ΧΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑ ΓΑΠ - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την "αθώωση" Παπανδρέου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator