Ο Παπακωνσταντίνου «καίει» Παπανδρέου και «ρίχνει» κυβέρνηση

0Σύμφωνα με πηγές, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν αυτός που ζήτησε να μην υπογράψουν οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος την αίτηση της Προανακριτικής στη Βουλή, απειλώντας τους ίδιους και μαζί «θεούς και δαίμονες»…

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε στη «Φαρέτρα» ότι «ο Παπακωνσταντίνου σε λίγες ημέρες για να δέσει τον “γάιδαρό” του πρόκειται να δώσει στοιχεία, διαπραγματευόμενος με τις Αρχές, σε βάρος τόσο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όσο και του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να έχουν και την ευθύνη να “μαγειρέψουν” μαζί με τις ελεγχόμενες δικαστικές αρχές την απαλλαγή του». Ακόμη, προσθέτουν ότι «αυτός είναι και ο λόγος που οι άλλοι αρχηγοί της κυβέρνησης δεν συνυπέγραψαν, καθώς φοβούνται αποσταθεροποίηση και πτώση της κυβέρνησης».

Αν είπαν στη στήλη «πικρές αλήθειες»; Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν, αναλόγως με το τι θα προκύψει, καθώς οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο Παπακωνσταντίνου ξέρει ποιος ήταν «μπροστινός» ποιανού και τι διαδρομές έχουν κάνει πολλά «πακέτα» και «μαύρες σακούλες» εκατομμυρίων ευρώ! Και να ήταν μόνο αυτός…

“Η Φαρέτρα του Πάρι”

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 07, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Παπακωνσταντίνου «καίει» Παπανδρέου και «ρίχνει» κυβέρνηση "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator