Στη λίστα του ΣΔΟΕ και ο Ι. Λαουδιάς, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου

1Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Ι. Λαουδιάς στην λίστα του ΣΔΟΕ.. 
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων βρέθηκαν μεγάλα ποσά, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό προφίλ τους.
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις πρώην δημάρχου στη Φθιώτιδα με “ακάλυπτο” στην Εφορία τραπεζικό λογαριασμό 3 εκατομμυρίων ευρώ, πρώην νομάρχη Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και νομαρχιακού συμβούλου στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα: εδώ

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στη λίστα του ΣΔΟΕ και ο Ι. Λαουδιάς, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου "
enaoum είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ . ΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑΤΟΥ . ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ?


16 Ιανουαρίου 2013 στις 1:53 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator