ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ: "ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΣΗ"

0«….και έπλασε άνθρωπον και έθεσεν αυτόν εν τω παραδείσω (στη γη) του εργάζεσθαι και φυλάσσειν αυτόν».
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε δεκάδες περικοπές της Αγίας Γραφής που αναφέρονται στο ίδιο θέμα. Δεν έχει νόημα. Γιατί τα λέμε αυτά ;
Γιατί λυπηθήκαμε πολύ επειδή κάποιοι αντιπρόσωποι του Χριστού μας εκτελούν πανέμορφα δένδρα-μνημεία της φύσης, άγνωστο για ποιους λόγους.
Όχι βέβαια γιατί ήσαν –λόγω κλίσης- επικίνδυνα !
Δεχθήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα αγανακτισμένων συμπολιτών μας οι οποίοι προσέφυγαν στον ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ να εκφράσουν την έντονη δυσφορία τους.
Πόσες δεκάδες χρόνια χρειάστηκαν να μεγαλώσουν και να μας χαρίσουν την ομορφιά τους και τη δροσιά τους τα καλοκαίρια ! Και δεν χρειάστηκε παρά χρόνος 30 λεπτών για να εκτελεστούν ως εγκληματίες έξη πανέμορφα πεύκα στολίδια της περιοχής, για να καταδειχθεί ακόμα μια φορά η αγνωμοσύνη του ανθρώπου στα μοναδικά κτίσματα του δημιουργού.
Ότι και να κατασκευαστεί στη θέση τους, θα θυμίζει πάντα τη μεγάλη, ανατρεπτική και ματαιόδοξη συμπεριφορά του ανθρώπου !

ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ: "ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΣΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator