Αρχίζει πόλεμος μεγαλοδημοσιογράφων και συγκροτημάτων

0


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο πόλεμος μεταξύ μεγαλοδημοσιογράφων αρχίζει και γίνεται αισθητός αλλά όσοι γνωρίζουν καλά τα παρασκήνια (π.χ. Εμείς…) βεβαιώνουν ότι αυτά που θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες και μεταξύ μεγαλοδημοσιογράφων θα μοιάζουν τώρα με λουλουδοπόλεμο στα αγαπημένα στέκια των κ.κ. Πετρόλυκου Κωστόπουλου, Δημήτρη Ρίζου, Γιώργου Τράγκα κλπ.

Ο Δημήτρης Ρίζος έκανε αίτηση πτώχευσης της εταιρείας, ο “Αδέσμευτος” είναι λένε παρελθόν κλπ.

Μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι ο Δημήτρης στα 77 του χρόνια αποχωρεί από τον “Αδέσμευτο” πολύ πιο πλούσιος από όσο μπήκαμε στον “Αδέσμευτο” πριν 19 χρόνια. Το κλείσιμο της εφημερίδας εντάσσεται στον κομματικό πόλεμο και στον πόλεμο μεταξύ συγκροτημάτων. Ο Δημ. Ρίζος επιδιώκει περισσότερο να περνά την ώρα του ευχάριστα και να αφήσει αν μπορέσει και κάτι στο γιό του Απόστολο στο χώρο της δημοσιογραφίας. Οικονομικά, πιστεύουμε οτι είναι εξασφαλισμένα και τα εγγόνια του Απόστολου. Αλίμονο σε εκείνους που πίστεψαν στον “Αδέσμευτο” και έμειναν.

Στον πόλεμο λοιπόν που άρχισε επιχειρείται ένα κοινό στέγαστρο στον “Ελεύθερο Τύπο” με κομματικά ανταλλάγματα και φυσικά οικονομικά κέρδη καθώς μάλιστα προβλέπουν ότι το ΕΘΝΟΣπνέει αυτά …που πνέει λόγω της εμπλοκής της οικογένειας στη “λίστα Λαγκάρντ”.

Μια πλευρά του πολέμου που μελλοντικά θα φανεί πολύ περισσότερο και στα δικαστήρια ως πολιτικός-ειχειρηματικός πόλεμος είναι αυτός που άνοιξε μεταξύ του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” και του συγκροτήματος ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου (όποιος τον υποτίμησε στο παρελθόν έσφαλε…) δέχθηκε σφοδρή επίθεση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με υπογραφή “Γιώργος Πετρίδης”. Τον παρουσίασε ως μακρύ χέρι ξένων συμφερόντων στην Ελλάδα(Ρόιτερ) κλπ και εκείνος με επιστολή του δεν αναφέρεται μεν σε κανένα πρόσωπο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (π.χ. Θέμο Αναστασιάδη κλπ) αλλά σαφώς δηλώνει ότι όλα αυτά είναι συκοφαντικά και θα πάει στα δικαστήρια για την δυσφήμησή του.

Η λίστα Λαγκάρντ θα φέρει στο προσκήνιο και άλλες λίστες και καταθέσεις επιχειρηματιών και δημοσιογράφων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και πάντως σε ένα χρόνο από τώρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο τοπίο.

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” και το “Παρασκήνιο” είναι τα μόνα ΜΜΕ που αναφέρονται στο παρελθόντης οικογένειας Παπακωσνταντίνου από την εποχή του Τσολάκογλου ως σήμερα.

Σ’ αυτά βάλτε και τη διάσταση ΜΕΓΚΑ (το οποίο συνεχίζει την αθλιότητα προβολής των εφημερίδων Μπόμπολα, ΔΟΛ) σε βάρος όλων των άλλων. Το ΜΕΓΚΑ με κλαμένη σχεδόν την Όλγα Τρέμη ανακοίνωσε ότι μόνο 10 εκατομμύρια ευρώ πήρε δάνειο. Κι όμως…Η εταιρεία “ΤΗΛΕΤΥΠΌΣ” που έχει το ΜΕΓΚΑ ανακοίνωσε επίσημα ότι συνήψε “δάνειο 98 εκατομ. το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την συνολική αναχρηματοδότηση προηγουμένων…”κλπ κλπ

Στον αντίποδα ο Πετρόλυκος Κωστόπουλος που βρήκε στέγαστρο στον ΑΝΤΕΝΝΑ(με ποια κριτήρια αλήθεια) χαριεντίζονταν με κάποια Ανθή Σαλαγκούδη ,κόρη του πρώην Υφυπουργού για θέματα γύρω από τη σεξουαλική τους λειτουργία.

Δεν μετείχε στη συζήτηση η Τζένη Μπαλατσινού η οποία ασχολείται με δραστηριότητες τις οποίες ερευνά η Δικαιοσύνη. Πολλά λεφτά όμως…

Μια άλλη διάσταση του πολέμου θα έχει και αθλητική πλευρά. Και θα αφορά και τεράστια αθλητικά συγκροτήματα, όπου οι εξελίξεις δεν έχουν σχέση με τη μπάλα…

Πάρτε θέση σε αναπαυτικές πολυθρόνες και ετοιμαστείτε…Ακόμα το έργο δεν άρχισε…Είναι στις διαφημίσεις…
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αρχίζει πόλεμος μεγαλοδημοσιογράφων και συγκροτημάτων "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator