ΠΑΣΟΚ: Τους ξαναγράφουν για να έχουν να ...διαγράφουν !!!

0Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστροφή του Κώστα Σκανδαλίδη, με τον οποίο συναντήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε πολύ καλό κλίμα, του Γιάννη Κουτσούκου και του Μιχάλη Κασσή, που είχαν διαγραφεί επειδή καταψήφισαν ή ψήφισαν παρών στο τρίτο μνηνόνιο πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στη κατεύθυνση επιστροφής στο πράσινο μαντρί λέγεται ότι βρίσκονται και η Άντζελα Γκερέκου και ο Θόδωρος Παραστατίδης, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος θα ψηφίσει το φορολογικό και ο Χρήστος Αηδόνης ο οποίος μάλλον δεν θα το ψηφίσει έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν τον δικό του δρόμο μέσω της ΡΙΚΣΣΥ.

Ερωτηματικό υπάρχει για το τι θα γίνει με τον Μου εις την Νι (Μίμη Ανδρουλάκη)... 

Με την επιστροφή των 3 βουλευτών η δύναμη της ΚΟ αυξάνεται στους 27 ενώ μεσοπρόθεσμα και στην πορεία προς το Συνέδριο μπορεί να ανέβει και στους 30. Να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές εξέλεξε 33 βουλευτές.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΣΟΚ: Τους ξαναγράφουν για να έχουν να ...διαγράφουν !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator