Σαμαράς: "Ο Ελληνισμός μπορεί να σταθεί στα πόδια του" και μετά από λίγο έμεινε από καύσιμα το αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Βερολίνο

0


Η κρίση καθήλωσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Βερολίνο. Το ανεξόφλητο χρέος και η περιπέτεια του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ένα χρέος 5.000 ευρώ λίγο έλειψε να κρατήσει καθηλωμένο στη Γερμανία το κυβερνητικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον Αντώνη Σαμαρά και την ελληνική αποστολή την περασμένη Τρίτη, με στόχο τις διαδοχικές συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για προσέλκυση επενδύσεων και αναπτυξιακά προγράμματα.

Το απρόοπτο προέκυψε κατά τη διαδικασία ανεφοδιασμού με καύσιμα για το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, "η προμηθεύτρια εταιρεία αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό, επικαλούμενη ότι υπάρχει ανεξόφλητο χρέος".

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι το κονδύλι ήταν διαθέσιμο, ωστόσο η πληρωμή φέρεται ότι είχε μπλοκάρει κατά τον έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σαμαράς: "Ο Ελληνισμός μπορεί να σταθεί στα πόδια του" και μετά από λίγο έμεινε από καύσιμα το αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Βερολίνο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator