Τρείς κι’ ο κούκος στον Απ. Παύλο για την υποδοχή του νέου έτους - Προβληματισμός των επισήμων

0


Σε μεγάλη κρίση φαίνεται να βρίσκεται και η Εκκλησία αφού στην υποδοχή του νέου έτους στον Απ. Παύλο στην Κόρινθο, οι επίσημοι φαίνονταν να είναι περισσότεροι από τον απλό κόσμο.

Σε μεγάλη κρίση φαίνεται να βρίσκεται και η Εκκλησία αφού στην υποδοχή του νέου έτους στον Απ. Παύλο στην Κόρινθο, οι επίσημοι φαίνονταν (τουλάχιστον από όσα έδειξαν οι κάμερες τοπικού τηλεοπτικού σταθμού) να είναι περισσότεροι από τον απλό κόσμο.

Η όλη εικόνα μάλλον γέλια δημιουργούσε, με τους επίσημους να μοιράζουν χειραψίες. Προφανώς είχαν ενημερωθεί ότι δεν θα παρευρίσκετο κόσμος και έτσι θα απέφευγαν πιθανές αποδοκιμασίες.

Έπειτα οι τοπικοί celebrities προχώρησαν σε δηλώσεις (μάλλον γι' αυτό είχαν πάει εκεί).

Στη συνέχεια ακολούθησε προβληματισμός-διαλογισμός για τα προβλήματα των πεινασμένων στην πρώην Νομαρχία.

Τέλος, οι επίσημοι μεταφέρθηκαν στο Δημαρχείο της Κορίνθου όπου παρευρίσκοντο δημοσιογράφοι, εργολάβοι του Δήμου, δημοτικοί παράγοντες και πρώην βουλευτές και προχώρησαν σε νέο προβληματισμό για τους πεινασμένους και την κρίση.

Όλοι πάντως δήλωσαν αισιόδοξοι "για το δύσκολο 2013" (για τους εαυτούς τους ή τους υπόλοιπους δεν διευκρινίστηκε)

Να γελάσεις ή να κλάψεις;

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως ο Δήμαρχος Κορινθίων χρειάζεται κούρεμα επειγόντως.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρείς κι’ ο κούκος στον Απ. Παύλο για την υποδοχή του νέου έτους - Προβληματισμός των επισήμων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator