Πληγή της Ελλάδος οι συνδικαλιστές

0



Σαν φιλελεύθερος είμαι φύση και θέση εναντίον της επιστράτευσης που στην ουσία αναγκάζει στην ουσία να δουλέψει κάποιος με νόμο.
Όμως είμαι στην αντιπέρα όχθη στις πρακτικές των συνδικαλιστών να απαγορεύουν έστω και σε ένα εργαζόμενο να δουλέψει επικαλώντας πλειοψηφίες από γενικές συνελεύσεις χωρίς απαρτία.
Αλλά εδώ τα πράγματα είναι έξω από ιδεολογίες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συνδικαλιστική αλητεία κομματικά καθοδηγούμενη.

Και μη μου πείτε ότι οι συνδικαλιστές δεν γνώριζαν ότι η κυβέρνηση δε θα κάνει πίσω για ένα νόμο που έχει ήδη ψηφιστεί και ισχύει για όλους; Έτσι, για άλλη μια φορά η Αριστερά παγίδευσε την κυβέρνηση στην αναγκαστική επιλογή της επίταξης για να απαντήσει με συντονισμένες απεργίες και να κορυφώσει τη γενική αναστάτωση στη κοινωνία.
Η ανομία πρέπει να λάβει τέλος. Οι εργαζόμενοι που δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους και τα διαφυγόντα κέρδη των Μεσών Μαζικής Μεταφοράς από την απεργία , έχουν ανυπολόγιστο κόστος που θα έρθει για άλλη μια φορά στο κεφάλι μας με μορφή χαρατσιού ή αύξησης του εισιτηρίου.
Τότε πάλι οι ίδιοι αυτόκλητοι υπερασπιστές των αδυνάτων θα εγκαλούν την ανάλγητη κυβέρνηση.
Επιτέλους!!! απελευθερώστε τα όλα, ιδιωτικοποιείστε τα και βάλτε αυστηρούς κανόνες λειτουργιάς του ανταγωνισμού.
Επιτέλους!!!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πληγή της Ελλάδος οι συνδικαλιστές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator