Ευθυμίου σε Παπανδρέου: "Το ΔΝΤ θα είναι το τέλος της χώρας, του ΠΑΣΟΚ και το δικό σου"

0


Λόγια από το παρελθόν έρχονται να ταρακουνήσουν το ΠΑΣΟΚ. Όσα είχε πει ο Πέτρος Ευθυμίου στον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σε άτυπο υπουργικό συμβούλιο λίγο πριν την έλευση του ΔΝΤ.

Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, το φως της δημοσιότητας βλέπουν κι άλλες παρόμοιες απόψεις, αυτές του Πέτρου Ευθυμίου.

Γυρνώντας λίγο πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο της 22ας Απριλίου του 2010, την παραμονή του... Καστελόριζου, όπου μας παρουσιάστηκε η προσφυγή της χώρας στο Ταμείο σαν τουριστικό πακέτο με θάλασσα, βαρκούλες και παραδοσιακά σπιτάκια.

Όπως δημοσιεύουν τα Νέα, σε αυτό το υπουργικό είχαν κληθεί ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Πέτρος Ευθυμίου, οι τότε κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος.

Ο κ. Ευθυμίου, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν στον ΟΑΣΕ πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, πήρε το λόγο, για να τονίσει την ανάγκη να αποφευχθεί η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αναφέροντας την εικόνα που εκείνος αποκόμισε από τις συχνές επισκέψεις του στην Ουκρανία, την οποία επίσης είχαν καταστρέψει οι συνταγές του ΔΝΤ.

Ο Πέτρος Ευθυμίου μιλούσε και ο Γιώργος Παπανδρέου τον παρακολουθούσε για να ακούσει: ''Πρόεδρε, μην επιτρέψεις να τεθεί η Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ. Αν συμβεί, να ξέρεις ότι αυτό θα είναι το τέλος της χώρας, της παράταξης και το δικό σου''.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευθυμίου σε Παπανδρέου: "Το ΔΝΤ θα είναι το τέλος της χώρας, του ΠΑΣΟΚ και το δικό σου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator