ΓΕΝΟΠ: Όχι στις αυξήσεις, ναι στο δωρεάν ρεύμα

0


Με ένα ηχηρό «Όχι» τοποθετείται η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο ζήτημα της αύξησης των τιμολογίων του ηλεκτρικού, υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή της, πως δεν θα χρειαστεί καμία αύξηση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού «Εάν σταματήσουν τα “δεκάδες σκάνδαλα” σε βάρος της ΔΕΗ» και αν «το Ελληνικό Δημόσιο και δυο εταιρίες ακόμα πληρώσουν τα 360 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούν».

Επίσης, σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, υπάρχει η δυνατότητα όχι μόνο να μην επιβληθούν αυξήσεις, αλλά δίνεται «ρεύμα δωρεάν σε όσους καταναλώνουν από 400 – 1000 κιλοβατώρες το τετράμηνο».

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

«ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Εάν σταματήσουν τα δεκάδες σκάνδαλα σε βάρος της ΔΕΗ με πρώτο και καλύτερο «το μηχανισμό ανάκτησης μεταβλητού κόστους + 10%» που μόνο για φέτος θα κοστίσει στη ΔΕΗ πάνω από 300 εκατ. € και

Εάν το Ελληνικό Δημόσιο και δυο εταιρίες ακόμα πληρώσουν τα 360 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούν στο κορόιδο την ΔΕΗ, όχι μόνο δεν θα χρειαστεί καμία αύξηση, απεναντίας θα μπορούμε να δίνουμε ρεύμα δωρεάν σ΄όσους συνανθρώπους μας καταναλώνουν από 400 – 1000 KWH το τετράμηνο.

Υ.Γ: Για όποιον αναρωτιέται ποια είναι τα τεράστια σκάνδαλα που επικαλείται η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τον καλούμε να διαβάσει μια από τις εκατοντάδες ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας γύρω από το θέμα που έχουν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας (www.genop.gr)».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΝΟΠ: Όχι στις αυξήσεις, ναι στο δωρεάν ρεύμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator