ΠΩΛΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο …ΓΑΪΔΑΡΟΣ!!!

0


Μόλις λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο {(γ@μώ) «τα υπουργεία μας»} ΥΠ.Α.Α.Τ., και οι εξελίξεις στον αγροτικό τομέα είναι ραγδαίες, απρόβλεπτες.

Αφού «δι ενεργειών ΤΟΥ», καταφέραμε εμείς οι αγρότες και γίναμε …πλούσιοι με τα χρήματα της Ενιαίας Ενίσχυσης (Επιδότηση από Ε.Ε.), που ούτως η άλλως δίνονται κάθε χρόνο λίγες μέρες πριν τις γιορτές, οι αλαλάζοντες από χαρά αγρότες παίρνουν σημαντικές για το μέλλον τους αποφάσεις. 

Με γεμάτες τις τσέπες, γεμάτα τα ρεζερβουάρ στα τρακτέρ πετρέλαιο (προσέξτε, τα ρεζερβουάρ, όχι τις δεξαμενές για το καλοριφέρ), πληρωμένα όλα τα δάνεια στην ΑΤΕ, τα αγροτικά εφόδια, φυτοφάρμακα, λιπάσματα κλπ στους κατά τόπους γεωπόνους, ενήμεροι σε όλες τις οικονομικές μας υποχρεώσεις και με ακμαιότατο το ηθικό μας, καταστρώνουμε τα σχέδιά μας για το μέλλον το δικό μας, των οικογενειών και των παιδιών μας.

Πρώτη και κυριότερη «εκσυγχρονιστική» για το επάγγελμά μας ενέργεια, αυτή του ….πατριώτη!!! Αποφάσισε και βγάζει στο …σφυρί, τον πολύτιμο μέχρι και χθες σύντροφο και βοηθό του στο χωράφι. Δεν πρόλαβε να πει το χαρμόσυνο χθεσινό νέο η Όλγα στο δελτίο των 8 για τα λεφτά του πρωθυπουργού στους αγρότες, και ο πατριώτης ο …Κίτσος, σκέφθηκε: «ρε συ γυναίκα, τι να το κάνω από δω και πέρα το γαϊδούρ; Είναι και ξεσαμάρωτο πανάθεμά το!!! Ο κύριος αυτός ο…ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΣ, που ξέρει και από σαμάρια απ’ ότι τον έκοψα, δήλωσε πως στηρίζει εμάς τους αγρότες για να πάμε την χώρα μπροστά. Εγώ θα το πουλήσω το γαϊδούρ, και θα πάρω Cayenne. Ετελείωσε!!!»

«Ναι, ναι Κίτσομ’, πούλα το, πούλα το!!!» συμφώνησε μονομιάς και η …Τασούλα. 

Και έτσι, ο …πατριώτης – αγρότης, ο Κίτσος, αφού πείσθηκε από τον κατασκευαστή σαμαριών (που τον συνιστούν όλοι οι …ειδικοί της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ.), ότι όλα από δω και μπρος θα είναι καλά για το επάγγελμά του, αποχωρίστηκε το σύντροφο και βοηθό του γάιδαρο, και πήρε Cayenne, επενδύοντας στο …μέλλον!!!
Γιώργος Γκίνης
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΩΛΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο …ΓΑΪΔΑΡΟΣ!!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator