ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ

0



Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00, στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Σικυωνίων πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου. Τα μικρότερα παιδιά μας ξεσήκωσαν με τις δυνατές φωνούλες τους ψάλλοντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Λιλιπούτιοι πρωταγωνιστές και ενθουσιώδεις θεατρίνοι μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού με κέφι, ζωντάνια και ρυθμό. Τα μεγαλύτερά μας παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ την παράσταση έκλεψε κυριολεκτικά το έθιμο της καμήλας προκαλώντας την απρόσμενη έκπληξη και το ενθουσιώδες χειροκρότημα μικρών και μεγάλων. Το Δ.Σ. του ΛΕΚ θα ήθελε από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που το εμπιστεύονται και το επιλέγουν για την πολιτισμική και καλλιτεχνική αγωγή των παιδιών τους. Άλλωστε, ο κόσμος που έφευγε λόγω της έλλειψης κενών θέσεων, αλλά και η ικανοποίηση και η πληρότητα όσων έμειναν μέχρι το τέλος μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συμβολή τους: τον κ. Κωνσταντίνο Στέφα για την πολύτιμη βοήθειά του στην κατασκευή των σκηνικών και την ορχήστρα μας που απαρτιζόταν από τους: Παναγιώτη Λάλεζα, Πέτρο Δολιανίτη, Αλέξη Τζέμη, Δημήτρη Μπάκο, Σταύρο Σουλιμνιώτη. Τέλος, τη γιορτή μας ομόρφυναν με την παρουσία τους τα παιδιά από «Το χαμόγελο του Παιδιού». 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές. 



Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 27, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator