Η άλλη Ελλάδα.... Της απόλυτης ξεφτίλας...!!!

0


Η άλλη Ελλάδα....
Της απόλυτης ξεφτίλας, της κενότητας, της νεοπλουτίστικης ματαιοδοξίας.
Η άλλη Ελλάδα...
Με τα σούργελα, τις τσιμπουκοπερσόνες, τα καλογυμνασμένα παλληκάρια που παριστάνουν τον ...μεζέ, τις κωλοφυλάδες που πλασσάρουν ως "είδηση", τέτοιες εικόνες θλιβερής κοινωνικής παρακμής.
Η άλλη Ελλάδα...
Που πρέπει να εξαφανισθεί με...ταχύτητα.


Ήταν μια σκηνή που ως τώρα μόνο οι φανατικές του Sex and the City είχαν ξαναδει, μιας η Samantha –η πιο σεξουαλικά ενεργή και χωρίς ταμπού από τις τέσσερις φίλες- είχε ξαπλώσει γυμνή πάνω στο τραπέζι του σπιτιού της, προκειμένου ο σύντροφός της να γευθεί το σούσι πάνω από το κορμί της.

Αυτή πρέπει να ήταν η έμπνευση της Χριστίνα Παππά, που αποφάσισε να κάνει μια «πικάντικη» έκπληξη σε μια φίλη της, που θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο εστιατόριο που διατηρεί εκείνη στην Γλυφάδα. 

Έτσι, ένας ημίγυμνος άντρας καλυμμένος με ποικιλία από σούσι περίμενε ξαπλωμένος πάνω στο τραπέζι που είχαν κάνει κράτηση δεκαέξι γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η Ορθούλα Παπαδάκου. Ο δε άντρας δεν μπορούσε να σηκωθεί από το τραπέζι, αν δεν έτρωγαν από πάνω του και τη τελευταία μπουκιά...
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η άλλη Ελλάδα.... Της απόλυτης ξεφτίλας...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator