Μαθητές λυκείου έφυγαν από το σχολείο τους λόγω κρύου!

0


Ένα ολόκληρο σχολείο άδειασε και οι μαθητές αναζήτησαν άλλους χώρους για να προστατευτούν από το κρύο...

Η έλλειψη πετρελαίου ανάγκασε χθες (11-12-2012) τους μαθητές του 3ου Λυκείου Πύργου να αποχωρήσουν γύρω στις δέκα το πρωί από το σχολείο τους και να πάρουν το δρόμο προς... πιο ζεστούς χώρους! 

Γεγονός είναι ότι από την προηγούμενη εβδομάδα είχε παρουσιαστεί έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης, αλλά κάτι η απουσία της 3ης Λυκείου σε πενθήμερη εκδρομή, κάτι η επί διήμερων παρακολούθηση των προβολών και εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους από τους μαθητές των άλλων τάξεων και η μονοήμερη εκδρομή τους, η εβδομάδα κύλησε χωρίς αντιδράσεις και απρόοπτα.

Με την επιστροφή στα θρανία όμως από την Δευτέρα τόσο των τμημάτων της 3ης Λυκείου όσο και τον υπολοίπων, σε αίθουσες «ψυγεία», ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

Χθες, δεύτερη ημέρα ψύχους εντός των αιθουσών του 3ου Λυκείου, αν και κλιματολογικά είχε βελτιωθεί η κατάσταση, οι μαθητές αποφάσισαν να αντιδράσουν φεύγοντας από το σχολείο τους. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όταν είχαν ενδιαφερθεί πολύ πριν αρχίσουν τα κρύα, είχαν λάβει την διαβεβαίωση από την διεύθυνση του Σχολείου ότι «πετρέλαιο υπάρχει» και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαθητές λυκείου έφυγαν από το σχολείο τους λόγω κρύου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator