ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: Πρωταθλήτρια η Άννα Νταλάρα με 59 ακίνητα (video-αφιέρωμα)

1


Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία! 
Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας της πρώην υπουργού:...

7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις». 

Μαζί με τον σύζυγο της και την κόρη της η κυρία Νταλάρα κατέχει: 
Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: Πρωταθλήτρια η Άννα Νταλάρα με 59 ακίνητα (video-αφιέρωμα)"
Ανώνυμος είπε...

Βρε άσχετοι πού τα είδατε τα 59 ακίνητα; Ξεστραβωθείτε και μάθετε να διαβάζετε σωστά τη δήλωση πόθεν έσχες. Διαβάσατε τον αύξοντα αριθμό μόνο και δεν μπήκατε στον κόπο να δείτε τι ακριβώς γράφεται. Πολύ λιγότερα. Γιατί ένα ακίνητο όταν έχει συγκύριους μπαίνει τόσες φορές στη δήλωση όσοι οι συγκύριοι. Άρα όταν σε ένα ακίνητο υπάρχουν τέσσερις συγκύριοι γράφεται 4 φορές στη δήλωση πόθεν έσχες κι αυξάνεται κι ο αύξοντας αριθμός.Αν είστε σωστοί θα την ξαναδιαβάσετε την δήλωση θα καταλάβετε και δεν θα συνεχίσετε να διαστρεβλώνετε και να πουλάτε φούμαρα σε όλους μας.


13 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:18 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator