ΠΡΟΣ κ.κ. ΚΟΛΛΙΑ - ΔΗΜΑ - Αύξηση ΣΟΚ 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ !!!

0



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...!!!

Τη 13η επιβάρυνση των νοικοκυριών μέσα σε δύο χρόνια εισηγείται η ΔΕΗ προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο περιβάλλοντος. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, η επιχείρηση εισηγείται την αύξηση 37% σε τρεις δόσεις. Η επιβάρυνση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των απαιτήσεων της τρόικας για απελευθέρωση των οικιακών τιμολογίων και προβλέπεται και στο προσχέδιο του Μνημονίου το οποίο έχουν συμφωνήσει η κυβέρνηση και οι δανειστές μας.

Σύμφωνα με το κείμενο, η αύξηση θα πέσει σε τρεις δόσεις: η πρώτη θα είναι την 1η Ιανουαρίου του 2013, οπότε και το ΥΠΕΚΑ μαζί με το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να εκδώσουν τη σχετική απόφαση της αναπροσαρμογής των τιμολογίων, η δεύτερη δόση θα έλθει την 1η Μαρτίου και η τρίτη την 1η Ιουλίου, οπότε και τα τιμολόγια θα έχουν απελευθερωθεί πλήρως.
Η κυβέρνηση, όπως υποχρεούται από το μνημόνιο, αναμένεται να εξαιρέσει από αυτές τις αυξήσεις τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, με την καθιέρωση ειδικού τιμολογίου ρεύματος, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει σαφές αν σε αυτές τις κατηγορίες οι ανατιμήσεις θα είναι μικρότερες ή μηδενικές.

Οι καταναλωτές πάντως μέσα σε 2 χρόνια έχουν δει τα τιμολόγια να “φουσκώνουν” 12 φορές και μαζί με τις 3 δόσεις που έρχονται, 15. Οι αυξήσεις είτε έγιναν ευθέως, (τιμή κιλοβατώρας), είτε εμμέσως (φόροι ενέργειας, ΦΠΑ κλπ).
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣ κ.κ. ΚΟΛΛΙΑ - ΔΗΜΑ - Αύξηση ΣΟΚ 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ !!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator