ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ: "ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΜΑ...ΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ" ΣΤΟΝ ΥΠ. ΝΑΥΤIΛΙΑΣ Κ.ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ - VIDEO ΣΟΚ

0"ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ & ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΄΄ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΄΄, ΕΙΝΑΙ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ ΧΙΟ Κ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Κ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ".

Από εμάς κανένα άλλο σχόλιο και βέβαια καμία διάθεση να λογοκρίνουμε το video. Ο καθένας κρίνεται. Απλώς: Ρίξτε μια ματιά στο βλέμμα και στο ύφος του κυρίου υπουργού και θα διαπιστώσετε πολλά.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ: "ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΜΑ...ΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ" ΣΤΟΝ ΥΠ. ΝΑΥΤIΛΙΑΣ Κ.ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ - VIDEO ΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator