Συμβαίνει τώρα στο ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος προσπαθεί να μαζέψει ότι έχει απομείνει…

0


Το κούρεψε και το κόμμα ο σύντροφος…

Μία με το φιλότιμο και το “παιδιά καταρρέουμε”, μία με την απειλή της διαγραφής (ποιά διαγραφή βρε πρόεδρε, θα αδειάσει το ταξί…) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταβάλλει απελπισμένες προσπάθειες να κρατήσει σε συνοχή ότι έχει απομείνει από το κόμμα. Άλλωστε οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι εάν διαγραφούν θα έχουν και ένα καλύτερο μέλλον. Αν όχι πολιτικό, τουλάχιστον προσωπικό. Και πόσο να τα απειλήσεις τα έρμα τα κατσίκια που λέει και ο φίλος μου ο βοσκός; Μια θα βρουν μάντρα, δυό, την τρίτη θα πηδήσουν από πάνω…

Μα και να τα καταφέρει απόψε, μέχρι την Δευτέρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Η συνεδρίαση λοιπόν είναι για γερές καρδιές…
Αν και παρίσταται καρδιολόγος βουλευτής, το ζητούμενο θα είναι σε λίγο να βρεθεί ψυχίατρος με αυτά που διαδραματίζονται… Απ’ ότι ξέρουμε, ο κύριος Στεφανής είναι ακόμα διαθέσιμος.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμβαίνει τώρα στο ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος προσπαθεί να μαζέψει ότι έχει απομείνει… "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator