Λαφαζάνης: "Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε" - ΒΙΝΤΕΟ (σ.σ. βρείτε τότε μια κανονική δουλειά να μη μας τα πρήζετε κιόλας...)

0Σε... πολιτικό φάουλ υπέπεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πριν από λίγο στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

Αυτό, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατακρίνει τη συγκυβέρνηση για την πολιτική της και προτάσσει τα δικά του επιχειρήματα. Αν δεν είναι αυτό φάουλ, τι είναι;Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λαφαζάνης: "Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε" - ΒΙΝΤΕΟ (σ.σ. βρείτε τότε μια κανονική δουλειά να μη μας τα πρήζετε κιόλας...)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator