Πως χτίστηκε η εκκλησία στο Κιάτο...

0


ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΑΝΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ. ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (1900 – 1902). Χρεοκοπία και πτώχευση είχαμε και το 1893 και από το 1898 εγκαταστάθηκε ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος στην Αθήνα, δηλαδή μία διεθνής εποπτεία που κράτησε 81 χρόνια, και που οι εκπρόσωποί της έφυγαν το 1979 αφού εισέπραξαν και το τελευταίο δολάριο που χρώσταγε η πατρίδα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΩ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πως χτίστηκε η εκκλησία στο Κιάτο..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator