Οπισθοδρομική κομπανία…

0


Μας έχει μπερδέψει ο κ. Λαφαζάνης. Τη μια μας λέει πως δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Την άλλη μας λέει πως όταν θα είναι έτοιμος να κυβερνήσει (;;) θα ξαναπροσλάβει όσους μπαίνουν σε διαθεσιμότητα. Αυτοί σε συνδυασμό με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που θα γίνουν Έλληνες και θα παίρνουν το αυξημένο επίδομα ανεργίας, θα αποτελούν το νέο παραγωγικό ιστό της δημιουργικής Συριζο-Ελλάδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει και κόπτεται για τους «δημοσίους», όμως δεν έχουμε ακούσει το πρόγραμμά τους για τους 1.5 εκ. ανέργους του ιδιωτικού τομέα. Δεν έχουμε ακούσει το πρόγραμμά του για επενδύσεις στην Ελλάδα. (Αυτές που με μανία διώχνουν διαχρονικά). Δεν έχουμε ακούσει το πρόγραμμά του για το πως η Ελλάδα θα αποκτήσει πολιτική σταθερότητα και ομοψυχία, γύρω από το τεράστιο πρόβλημά της. Αντί αυτών, ακούμε και διαβάζουμε δυσφημιστικές δηλώσεις για τη χώρα μας στο εξωτερικό, που ανταγωνίζονται το προ δύο ετών παραλήρημα των Γιώργου + Γιώργου (ναι αυτών…). 

  • Πότε επιτέλους στην Ελλάδα θα πάψουν οι δημαγωγοί να υπόσχονται τον παράδεισο του δημοσίου;
  • Πότε θα πάψουν να βλέπουν το δημόσιο ως λάφυρο εξουσίας και να το ανάγουν σε μαγαζί ανίκανων διαχειριστών;
  • Πότε θα δουν πως το μέλλον, είναι στην υγιή ανάπτυξη της Ελλάδας και όχι στις παρασιτικές παροχολογίες; Αυτές ακριβώς που μας οδήγησαν ως εδώ !!
  • Πότε επιτέλους αυτοί οι ίδιοι, θα αντιληφθούν πως τα κόμματα στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν δημιουργικοί πολιτικοί φορείς και όχι οπισθοδρομικές κομπανίες!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οπισθοδρομική κομπανία… "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator