Κατάρα έχει πέσει στην Ελλάδα ;;; - Ο γιος του ΓΑΠ για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ‏ ;;;

0


Δημοσιεύματα παρουσίασαν τον Αντρέα Παπανδρέου, τον γιό του πρώην Πρωθυπουργού να καλλιεργεί μεθοδικά το προφίλ του δυνητικού ηγέτη στο ΠΑΣΟΚ. Η οικογένεια θύμωσε...

Σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το Έθνος της Κυριακής ο νεαρός γόνος του Γιώργου Παπανδρέου εξοργίστηκε από το δημοσίευμα και ζήτησε από τον πατέρα του να βγάλει διάψευση. Επικράτησαν όμως ψυχραιμότερες απόψεις και θεωρήθηκε πιο σωστό να μη δοθεί καμία συνέχεια σε ένα σενάριο που χαρακτηρίστηκε «φαιδρό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που προκάλεσε την οργή της οικογένειας Παπανδρέου ο πρωτότοκος γιος του τέως πρωθυπουργού Ανδρέας όχι μόνο δεν είναι αδιάφορος για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά σκέφτεται σοβαρά να αποκαταστήσει την υπόληψη και την τιμή της οικογένειας του στο μέλλον, εμπλεκόμενος ενεργά στα εγχώρια κοινά.

«Θα ασχοληθώ όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου» φέρεται να έχει εξομολογηθεί σε συνομιλητές του ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος καλλιεργεί μεθοδικά, χωρίς άλματα και ιδιαίτερη αγωνία, το προφίλ του δυνητικού ηγέτη στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο, μάλιστα, πρόσθετε, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, που διαμαρτύρεται σε όσους τον αποκαλούν χαϊδευτικά «Ανδρίκο», εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει τη ρεβάνς όταν έρθει η ώρα για λογαριασμό της ιστορίας της οικογένειας του.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι γιός του πρώην Πρωθυπουργού από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου. Εχει κάνει σπουδές στην οικονομία και την ανάπτυξη του περιβάλλοντος και θητεία στους Αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων.

Πηγή: iefimerida.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατάρα έχει πέσει στην Ελλάδα ;;; - Ο γιος του ΓΑΠ για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ‏ ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator