"Πέθαναν" και τον Κώστα Τσάκωνα !!!

1


5/11/2012

Για μια ακόμη φορά στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα μεγάλο και μακάβριο ψέμα, ότι πριν περίπου μία ώρα αυτοκτόνησε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας.
Μάλιστα έβγαλαν και φανταστικό τελευταίο σημείωμα και ώρα για την κηδεία του!

Ο ηθοποιός είναι μια χαρά στην υγεία του και για μια ακόμη φορά θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που διακινούν τέτοιες μακάβριες “ειδήσεις”


(Δημοσιεύτηκε στο zougla.gr εδώ που μας έχει συνηθίσει να "πεθαίνει" κόσμο, αλλά "κατέβηκε" πριν λίγο)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

"Πριν περίπου μία ώρα αυτοκτόνησε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας. Η κηδεία του θα γίνει στο πρώτο νεκτροταφείο. Ο Κώστας με τα τελευταία του λόγια παρακινεί τον κόσμο να "ξυπνήσει". Μετά την κηδεία έχει οργανωθεί πορεία στο σύνταγμα στη μνήμη του κ.Τσάκωνα που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία λόγω των απάνθρωπων συνθηκών που βίωνε από το Σεπτέμβριο του 2004. Προς τιμήν του έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook "Καλό ταξίδι Κώστα Τσάκωνα" (σ.σ. "κατέβηκε" και αυτή) Θα κλείσω αυτό το άρθρο με το σημείωμα που άφησε ο ίδιος. 

Τα τελευταία λόγια μου.. 
Την απόφαση μου την πήρα, δεν έχω κάτι άλλο να ζήσω, τον κύκλο μου τον έκανα. Πέρασα ωραία χρόνια, μάζεψα πολλές εμπειρίες - όμορφες αλλά και οδυνηρές - , βίωσα την αγάπη του κόσμου όσο ελάχιστοι άλλοι και νιώθω περήφανος. Από το 2004 και μετά όμως η ζωή μου άρχισε να χάνει το νόημα της. Μου στέρησαν ότι αγαπούσα περισσότερο, το σανίδι του θεάτρου, την επαφή μου με τον κόσμο από σκηνής. Μέρα με τη μέρα τα πράγματα γινόντουσαν χειρότερα. Η ζωή έγινε απλή επιβίωση, κι αυτή με νύχια και με δόντια. Το πάλεψα με κάθε μέσον, κυνήγησα το δίκιο μου δικαστικά αλλά και αυτοδικώντας... μάταια όμως. Αποφάσισα λοιπόν να βάλω ένα τέλος, να κάνω και ‘γω το μεγάλο μου φινάλε. Να κάνω τα ζόρια της ζωής μου το κίνητρο και τη δύναμη για να ακουστεί η φωνή μου παντού. Να ακουστεί στα παιδιά που έχουν ακόμα χρόνια και χρόνια να ζήσουν. Στα παιδιά που πρέπει να παλέψουν για το μέλλον που τους παίρνουν μέσα από τα χέρια. Εγώ μπορεί να μην έχω πια δυνάμεις αλλά δεν μπορώ να τα αφήσω τη μοίρα τους, δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπεια μου. Αν το μόνο που μπορώ να κάνω γι αυτά είναι να τα ταρακουνήσω ώστε να ξυπνήσουν απ το λήθαργο στον οποίο τα έχουν βυθίσει, αυτό τότε με χαροποιεί και μου αρκεί. Αγαπημένα μου παιδιά ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Μην αφήνετε κανέναν να κάνει κουμάντο στη ζωή που ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Βγείτε στους δρόμους, διεκδικείστε όσα δικαιωματικά σας αξίζουν. Εμένα μπορεί να με λύγισαν και να τα παρατάω αλλά τη δύναμη της νιότης τίποτα δεν την ξεπερνά. Μαζί με τους γονείς, τους συγγενείς, τους δασκάλους σας και όλους τους άλλους εξαθλιωμένους Έλληνες ζητήστε τη ζωή που σας αρμόζει στον 21ο αιώνα.... ξεκινώντας από αύριο, λέγοντας ένα μεγάλο και βρωντερόφωνο ΟΧΙ. Να ξέρετε, πως κάπου ανάμεσα στην ενωμένη φωνή του πλήθους θα είναι και η δική μου φωνή... 

Κώστας Τσάκωνας"

Τα parapolitika.gr ήρθαν σε επικοινωνία με τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Τσάκωνα ο οποίος δήλωσε: 

"Θα πάω σε κανά γιατρό να μου πει μήπως πέθανα και δεν το ξέρω" ενώ συνέχισε με χιούμορ λέγοντας "Λες να σου μιλάω από τον άλλο κόσμο και να μη το ξέρω;"

Πάντα ευγενής και χωρίς να συγχυστεί καθόλου κατέληξε λέγοντας "Δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει ότι θέλει!"

Μάλιστα, έκλεισε την τηλεφωνική μας επικοινωνία με ένα ανέκδοτο: 
Σε μία χήρα που έκλαιγε γιατί πέθανε ο άντρας της, κάποιος της είπε "μην στενοχωριέστε, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα" και του λέει εκείνη "πόσο χειρότερα".... "θα μπορούσατε να έχετε πεθάνει εσείς, δεν θα ήταν χειρότερα"!;!





Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Πέθαναν" και τον Κώστα Τσάκωνα !!!"
maksel είπε...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ TO POST ZOYGLA.GR


6 Νοεμβρίου 2012 στις 12:58 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator