Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας (video)

0


Πέθανε σήμερα πρίν απο λίγη ώρα τελικά ο αγαπημένος ηθοποιός Κωστας Τσάκωνας, μετα απο μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κώστας Τσάκωνας ακόμα και τα πιο δύσκολα τ’ αντιμετωπίζε με το χιούμορ του.

Ο ηθοποιός δίνει μάχη με την επάρατη νόσος, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβασηστην ουροδόχο κύστη. Εδώ και λίγες μέρες, νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας και σύμφωνα με το Λοιπόν βρίσκει δύναμη από το χιούμορ του και τους δικούς ανθρώπους. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως δεν το βάζει εύκολα κάτω, αφού η πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο ήταν όταν γεννήθηκε εφτά μηνών και τότε κατάφερε να ζήσει.

Η ζωή του Κώστα Τσάκωνα δεν ήταν εύκολη, αφού έπρεπε να φροντίζει τον αδελφό του με νοητική στέρηση, αλλά και την αδελφή του που είχε επιληψία. Μάλιστα, είχε πάθει τρία ατυχήματα με το μηχανάκι του και την τελευταία φορά είχε πέσει ένα δέντρο στο κεφάλι του από έργα που έκανε ο δήμος. Το δικαστήριο του έβγαλε αποζημίωση 2000 ευρώ και εκείνος έκανε έφεση, ενώ το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει στο σπίτι του και στα μαστορέματά του που αγαπάει πολύ.
Η Κηδεία του θα γίνει το Σάββατο το πρωί στις 11 στο κοιμητήριο της Αργυρούπολης



Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator