ΠΑΣΟΚ - Ολημερίς το γκρέμιζαν το βράδυ ...ξαναχτιζόταν !!!

0


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...
"ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ" ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ...
ΦΥΓΕ ΕΣΥ... ΕΛΑ ΕΣΥ...
ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ...ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ...!!!

Ανοιχτό ενδεχόμενο για επιστροφή διαγραφέντων στο ΠΑΣΟΚ.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής των διαγραφέντων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.


"Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το ΠΑΣΟΚ. Χρειαζόμαστε χρόνο και ηρεμία, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι μας έχει συμβεί. Στην πολιτική, σημασία έχουν τα πολιτικά προτάγματα, πράγματα πάνω στα οποία κανείς συμφωνεί. Μπορούμε να βρεθούμε ξανά, στο συνέδριο, με τα στελέχη που αποχώρησαν και να συζητήσουμε ξανά, για την ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ" είπε.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ανέφερε: "Αυτή η κουβέντα ανοίγει με την ολοκλήρωση ενός πλαισίου. Από την πρώτη μέρα το λέμε: τα ζητήματα της χώρας έρχονται πριν τα παραταξιακά. Μη νομίζετε ότι η κοινωνία ενδιαφέρεται ποιος θα είναι υπουργός και ποιος όχι".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΣΟΚ - Ολημερίς το γκρέμιζαν το βράδυ ...ξαναχτιζόταν !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator