Βενιζέλος: "Δεν πληρώνω" - Έκοψαν το ρεύμα στο γραφείο του !!!

0


Του Βασίλη Σκουρή
Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σε άσχημη κατάσταση εδώ και πολύ καιρό είναι σε όλους γνωστό.
Από εκεί όμως μέχρι να κόψουν το ρεύμα στον έναν από τους δύο ορόφους στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και το γραφείο του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, δείχνει ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ό,τι περιγράφεται.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος, έκλεισε το πολιτικό του γραφείο στην Θεσσαλονίκη, που αποτελεί και την εκλογική του περιφέρεια, και το μετέφερε στον ένα από τους δύο ορόφους που έχουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Προ μηνός στον συγκεκριμένο όροφο η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω χρεών και ο ΟΤΕ το τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μπροστά στην αδυναμία του κόμματος να πληρώσει τους λογαριασμούς, το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου μεταφέρθηκε στον άλλο όροφο!
Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται οι οργανώσεις της πόλης και της υπαίθρου Θεσσαλονίκης καθώς και η περιφερειακή οργάνωση του κόμματος.
Πηγή: Real.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βενιζέλος: "Δεν πληρώνω" - Έκοψαν το ρεύμα στο γραφείο του !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator