75.000 μας στοίχισε το βίντεο-μπούρδα της ψωνάρας Όλγας !!!

0


Ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος σκέφθηκε να αναλάβει το κόστος ενός video που υποτίθεται θα προβάλλει την Ελλάδα και στο οποίο δεν προβάλλεται ούτε μια εικόνα από την Ελλάδα, δεν εμφανίζεται ούτε ένα ελληνικό πρόσωπο, δεν ακούγεται ούτε μια ελληνική λέξη κι ακόμα και η όποια ελληνική μουσική παίζεται σε remix.
Μάλιστα, στο 1:47 του σχετικού βίντεο εμφανίζεται και η ίδια η ταπεινή υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη !!!!!!! Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού, visitgreece.gr και τα γυρίσματα έγιναν εξολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η συνολική δαπάνη που εγκρίθηκε από το υπουργείο είναι 75.020€.
Από αυτά, τα 59.520,00 € χρησιμοποιήθηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στις 6 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο, καθώς και την παραγωγή δύο βίντεο, διάρκειας 45 δευτερολέπτων και 4 λεπτών, υπό μορφή flash-mob, από την εταιρεία SPORT CEL Marketing Limited.
Επίσης, ποσό 15.500,00€ περίπου, διατέθηκε για την παράθεση ενός κοκτέιλ, στο ΟΧΟ ΤΟWER Restaurant, Brasserie & Bar, στις 6 Νοεμβρίου 2012 και μετά το πέρας της ανωτέρω εκδήλωσης, με προσκεκλημένους του ΕΟΤ και τους χορευτές της εκδήλωσης (περίπου 200 άτομα), το οποίο καταβλήθηκε στην εταιρεία Harvey Nichols Restaurants.
Ολόκληρη η υπουργική απόφαση εδώ.
Πάλι καλά που δεν ήθελε να πιει το κοκτέηλ της στο Λος Άντζελες η Όλγα, και προτίμησε το απλό, μουντό, λιτό κι απέριττο London. Ξέρετε πόσο έχουν τα αεροπορικά για Αμερική; Φωτιά!

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "75.000 μας στοίχισε το βίντεο-μπούρδα της ψωνάρας Όλγας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator