Παρεμβάσεις του κινήματος "Δεν πληρώνω" στην Κορινθία

0Το Κίνημα Δεν Πληρώνω Κορινθίας, ξεκινά τη σειρά παρεμβάσεών του στο νομό Κορινθίας, το Σάββατο 3 Νοέμβρη, με παρεμβάσεις-εξορμήσεις σε Κόρινθο, Κιάτο και λοιπά χωριά του νομού.

Οι παρεμβάσεις στη περιοχή θα κλιμακωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα την βροντερή παρουσία των συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω από όλη την Ελλάδα, στο Δικαστήριο του Κιάτου στις 17 Δεκεμβρίου.

Εκεί, θα δικαστούν συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, σε μια πολιτική δίκη, με ανυπόστατες κατηγορίες.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, θα δώσει την απάντηση σε μεγαλοεργολάβους, τραπεζίτες και στα τσιράκια τους στο δρόμο, με τον άκαμπτο και διαρκή αγώνα του.

Δε μας φοβίζουν...Μας εξοργίζουν!

Αντεπίθεση τώρα! Για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρεμβάσεις του κινήματος "Δεν πληρώνω" στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator