Διάβημα Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής

0


Διάβημα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη για τον τρόπο που η κυβέρνηση νομοθετεί για σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη χώρα και το μέλλον των πολιτών της, με διαδικασία "fast truck".

Το έκανε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μαζί με τα στελέχη του κόμματος, Γιάννη Δραγασάκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τον τρόπο που συζητούνται και ψηφίζονται με συνοπτικές διαδικασίες σοβαρά νομοσχέδια, που αφορούν, όπως είπε, το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στο να συζητηθούν μαζί ο κρατικός προϋπολογισμός του 2013 και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διάβημα Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator