"Βόμβες" Χουσελά για την πολιτική του δίωξη από πρώην βουλευτή (video)

4


  • Ποιοι τον "έδιωξαν" από την τράπεζα στο Κιάτο με μετάθεση στην Αθήνα;;;
  • Ποιοι τον κατηγορούν για πράξεις που δεν έκανε ποτέ;;;
  • Ποιοι τον πλησίασαν για υποψήφιο βουλευτή;;;
  • Ποιοι τον "πυροβολούν" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε;;;


Η συνέντευξη δόθηκε στον Νότη Κομνηνάκη

Σ.Σ.1 Καθαρές κουβέντες προς κάθε είδους κομματόσκυλα που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι μπορεί και να υπάρχουν κομματικά ανεξάρτητοι άνθρωποι που δεν ανήκουν σε κανέναν πολιτικό θίασο και παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν στα κοινά.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2012

4 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Βόμβες" Χουσελά για την πολιτική του δίωξη από πρώην βουλευτή (video)"
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ είπε...

Ο κ.Χουσελάς δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση της συνέλευσης της Πλατείας Κιάτου σχετικά με την αποκαθήλωση των πινακίδων Κόλλια-Μπεγλίτη. Στην συνέλευση εκείνη δεν ήταν παρών ούτε και κατά την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης. Θα έβαζα τα στοιχεία μου αλλά είναι ύποπτοι καιροί και οι ρουφιάνοι των νυν και των πρώην παραμονεύουν.


10 Οκτωβρίου 2012 στις 10:48 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

@ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ Τότε να προτείνεις στην συνέλευση της πλατείας Κιάτου να αναλάβει την ευθύνη, κακώς δεν το κάνατε τόσο καιρό.


10 Οκτωβρίου 2012 στις 6:22 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Αν θέλεις έλα να το προτείνεις εσύ. Η πλατεία είναι ανοιχτή σε όλους.


11 Οκτωβρίου 2012 στις 11:15 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

"Σ.Σ.1 Καθαρές κουβέντες προς κάθε είδους κομματόσκυλα που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι μπορεί και να υπάρχουν κομματικά ανεξάρτητοι άνθρωποι που δεν ανήκουν σε κανέναν πολιτικό θίασο και παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν στα κοινά."

Δεν μας χέζεις ρε νταλάρα! Από το Κιάτο είμαστε και γνωρίζουμε καλά τη διαδρομή του Βαγγελάκη... Γέννημα θρέμα του Πασοκικού κατεστημένου οψίμως ανανίψας...


15 Οκτωβρίου 2012 στις 8:55 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator